Verhuren voor bijvoorbeeld beurzen, tentoonstellingen, theaters, bedrijven ect.
Verhuren voor bijvoorbeeld beurzen, tentoonstellingen, theaters, bedrijven ect.

Verhuren voor bijvoorbeeld beurzen, tentoonstellingen, theaters, bedrijven ect.

Brandwacht
Brand uw vingers niet aan de aanzienlijk strenger geworden eisen voor brandveiligheid. Wij leveren brandwachten voor uw bedrijf of evenement. Dan moet u denken aan beurzen, tentoonstellingen, theaters, luchthavens, bedrijven en beroepskorpsen.

Specialisme is gevraagd de brandwachten van brandwacht De Linge zijn goed geschoold en vakkundig  hebben VCA en lid van een brandweer korps dus ook medische gekeurd. Waar binnen een organisatie of bedrijf las- of snijwerkzaamheden plaats vinden wordt door de ARBO –wet brandwachten voor geschreven. Maar ook door de gemeente worden soms brand wachten voor geschreven hierbij moet u denken als een gebouw wel in gebruik moet worden genomen maar nog niet alles op brand technische in orde is kunnen brandwachten ingezet worden. Of tijdens evenementen om een extra preventief oog voor de organisatie te zijn. Neem contact met ons op voor het maken van een offerte die is afgestemd op uw situatie. Voor verenigingen/stichtingen in de gemeente Lingewaard hanteren wij speciale tarieven.

Verkeersregelaars
Bij ons kunt u terecht voor het huren van verkeersregelaars voor uw evenement in goede verkeers banen te laten leiden hierbij moet u denken aan de wegen rondom het evenement en voor de parkeerbegeleiding. Niet alleen voor een evenement. Ook hebben en leveren wij beroeps verkeersregelaars voor bijvoorbeeld een weg omleiding weg werkzaamheden ongevallen of calamiteiten die zich voor doen op de weg. Onze verkeersregelaars gaan uiteraard gekleed in professionele flurioserende kleding. Voor verenigingen/stichtingen in de gemeente Lingewaard hanteren wij speciale tarieven.

Uitvaart begeleiding
Erg respectloos, maar het gebeurd inbrekers die struinen overlijden advertenties af om te kunnen toeslaan terwijl u naar een uitvaart bent. Daarom bieden wij deze dienst aan. Als u bent vertrokken maken wij een controle ronde in uw woning en sluiten ramen en deuren. Vanuit een auto vanaf de straat houden we vervolgens toezicht op uw woning. Of naar wens van de klant komen wij in huis. Alle medewerkers die dit werk voor ons doen hebben een bewijs omtrent goed gedrag.

Voor inlichtingen kunt u contact met ons opnemen 06 57576897